• Woon je in omgeving Utrecht en wil je hier je rijlessen volgen? Als je in de volgende plaatsen woont ben je bij ons aan het juiste adres: Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen, Vleuten, IJsselstein, Vianen, De Bilt, De Meern, Zeist, Bilthoven, Den Dolder, Huis ter Heide of Bosch en Duin. Mocht jouw woonplaats hier niet tussen staan, neem dan even contact op.

  Reguliere rijopleiding
  In de reguliere rijopleiding van Rijschool Boz volg je 1 of 2 keer in de week een autorijles. Je spreekt met je instructeur af wanneer hij je komt ophalen voor je rijlessen. Het rijexamen wordt in overleg met jou aangevraagd als je alles geleerd hebt.

 • Autorijschool Vergeer is inmiddels een begrip in Montfoort op het gebied van het verzorgen van autorijlessen. Gestart in de jaren 70 , waardoor we dus gerust kunnen zeggen dat we een betrouwbaar en ervaren rijschool zijn!

  Hierbij wil ik mezelf gelijk even voorstellen: Mijn naam is Theo Vergeer en ben misschien wel de rij-instructeur die jou mogelijkerwijs gaat opleiden voor je rijbewijs. Samen met mijn collega's Nico van Rijswijk en Ad Achterberg kunnen wij bouwen op heel wat jaren ervaring in het geven van autorijles.

 • Rijschool star plus staat namelijk voor kwaliteit,aandacht en nauwkeurigheid.

  Autorijden is een vaardigheid die tegenwoordig veel van je vergt vanwege de toenemende drukte op de weg.
  Goede kennis is dan van groot belang. Sterker nog: Deskundigheid is een must! Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen die bij ons een rijopleiding volgt tevreden met het rijbewijs in zijn hand de deur uitloopt.
  Dan kun je vast met rijschool Star Plus door de bocht.

 • Na 17 jaar ervaring is gebleken dat leerlingen onze rijlessen als positief en prettig ervaren omdat wij vol enthousiasme jou een volwaardige opleiding aanbieden die geheel aansluit bij jouw eigen persoonlijke capaciteiten.

  Hierbij kan je denken aan het volgen van een spoedopleiding of juist lessen in je eigen tempo, maar ook voor het overwinnen van faalangsten of opfrislessen kun je bij ons terecht.

  Kortom wij bieden diverse mogelijkheden die wij aan jouw wensen aan passen en hebben een zeer hoog slagingspercentage.

 • Over Rijschool AAHAA in Nieuwegein

  Rijschool AAHAA is al 25 jaar toonaangevend in Nieuwegein en omgeving. Wij verzorgen rijlessen voor rijbewijs B (schakel en automaat) auto. De instructeurs tevens eigenaars zijn Gerrit en Simone van den Berg.

  De les auto's

  Het is bij rijschool AAHAA gebruikelijk dat je in dezelfde lesauto examen gaat doen als waarin je rijles hebt gehad. De rijlessen worden gegeven in een BMW X1, Nissan Qashqai en Peugot 107 (automaat). De lesauto’s zijn rookvrij en voorzien van airco en navigatie.

  Bij rijschool AAHAA zijn de algemene lesvoorwaarden van de BOVAG van toepassing zoals elke leerling op zijn/haar lesovereenkomst kan lezen.

 • RIJSCHOOL SAFETY – HET VERLEDEN

  Rijschool Safety is in 1993 begonnen als éénmanszaak te Nieuwegein. Er werd les gegeven door Hans, die de rijschool runde naast zijn werkzaamheden als motoragent bij de politie te Utrecht. In eerste instantie was de rijschool alleen gericht op het geven van motorrijles. In 1996, toen de motorrijlessen door een wetswijziging op een laag pitje kwamen te staan, werd een auto aangeschaft en verzorgde Hans tevens de autorijlessen.

  In 2005 was het zo druk geworden, dat Hans ontslag nam bij de politie en de rijschool verhuisde naar het pand van Motoport te Vianen. De zaken gingen voorspoedig en in 2008 kwamen Henk en Dick de rijschool versterken. Tevens werd een 2e vestiging geopend te Houten.

 • Rijschool Idee is vanaf 1977 een begrip in Breukelen. Al 38 jaar verzorgt Idee autorijlessen in de gemeente Stichtse Vecht en Omstreken. In februari 2016 heeft Sander Smit de rijschool overgedragen aan Jerry Pasche.

  Kwaliteit en Betrouwbaarheid

  Rijschool Idee staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het primaire doel is je leren verantwoord te laten rijden zodat je kunt slagen voor je rijbewijs. Het is belangrijk dat je een rijschool niet alleen kiest om zijn prijs of aanbiedingen.

  Het slagingspercentage is erg hoog. Idee heeft het hoogste slagingspercentage van Breukelen e.o.

 • Autorijschool Bryan

  De leukste rijschool in Utrecht en omstreken! Voor de beste rij-opleiding moet je bij Autorijschool Bryan zijn! Bij ons volg je altijd een rij-opleiding op maat!

  Autorijles

  Wil je gaan beginnen met het volgen van je autorijles in Utrecht e.o? Dan zit je bij Autorijschool Bryan zeker goed! Al jarenlang geven wij geslaagde autorijlessen in Utrecht

 • Autorijschool Weverstede

  Rijschool Weverstede is een professionele rijschool, opgericht door Sebastiaan Weerdenburg met meer dan vijfentwintig jaar ervaring als rij-instructeur. Rijschool Weverstede heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, waardoor een rijopleiding bij Rijschool Weverstede kan worden gekenmerkt als een rijopleiding op maat. Wij geven autorijles in een schakelauto en automaat.Rijschool Weverstede is een professionele rijschool, opgericht door Sebastiaan Weerdenburg. Slagingspercentage 70%

 • Autorijschool diekema

  Autorijschool M. Diekema is al vanaf 1996 een begrip in Maarssen en omgeving. Je kunt bij ons rekenen op hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze wijze van lesgeven en het feit dat je altijd les krijgt van dezelfde ervaren instructeur, welke regelmatig wordt bijgeschoold. Je kan bij ons starten met lessen als je 16,5 jaar bent. Slagingspercentage van 66-70% Als je 16,5 jaar wordt breekt de tijd aan dat je mag gaan autorijden

 • Autorijschool Keystone

  Je eigen pagina op Rijlesplanner
  De Keystone-app
  Haal je je theorie in één keer? Dan krijg je van ons een bonus van 50 euro!
  Lestarief (per 60 minuten) € 48,00
  Rijlessen worden per maand achteraf -via de mail- gefactureerd met een mogelijkheid tot I-deal betaling. Dus geen gedoe meer met contanten in de lesauto!
  slagingspercentage van 81-85%!
  Startpakket schakel € 634,50

 • Autorijschool Wierenga

  Autorijschool Wierenga geeft al heel wat jaren autorijles in de regio Utrecht. Wij hebben 3 auto's en ons CBR-slagingspercentage ligt ruim boven het gemiddelde.Onze leerlingen worden echt opgeleid om zelfstandig te rijden, alle facetten van het autorijden komen voldoende aan bod. Helaas zijn er teveel rijscholen die alleen maar opleiden voor het examen. slagingspercentage van 71-75% Is Autorijschool Andre Wierenga de autorijschool voor jouw?

 • Autorijschool Marc van der Voorn

  De autorijlessen worden gegeven in een Volkswagen Golf 7 met een zeer lage CO2 uitstoot, een prettige en veilige lesauto die rookvrij is en voorzien van airconditioning. De lestijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.15 uur en 17.15 uur. In principe worden er op avonden en in het weekend geen lessen gegeven.
  Nieuwe leerlingen die afhankelijk zijn van avonden of het weekend kan ik om die reden helaas niet inschrijven.
  slagingspercentage 70+%

 • Autorijschool Mikail

  Rijschool Mikail richt zich met name op veilig en verantwoord auto leren rijden. Met een professionele aanpak word je bij rijschool Mikail opgeleid tot een bewuste en zelfverzekerde automobilist. Aan de hand van een op maat gemaakte, en persoonlijk lesprogramma worden cursisten bij autorijschool Mikail afzonderlijk en doelgericht begeleid op weg naar het rijbewijs. Slagingspercentage van: 70% en 11 tot 25 examens per jaar! Rijles nemen bij een goede rijschool in Utrecht!
  Jouw eerste rijles bij rijschool Mikail

 • Autorijschool Les Harmelen

  Wat jezelf inbrengt is enthousiasme, ontspanning en leergierigheid. De rijopleiding zal dan een leuke herinnering blijven na het behalen van het rijbewijs. Zoals velen zeggen een rijopleiding volg je maar één keer in je leven. Een rijopleiding waar je met een goed gevoel op terug kan kijken geeft je uiteindelijk veel genoegdoening. Gratis Introductieles van 45 minuten, slagingspercentage van: 56-60% en 75- tot 100 examens per jaar. Gratis Introductieles van 45 minuten