Ben jij opzoek naar een motor rijschool in Utrecht? Zoek en vergelijk motor rijscholen in Utrecht op de rijscholen vergelijking site van Utrecht. Motor rijscholen, Autorijscholen, Aanhanger rijscholen vergelijken! Al uw rijscholen met een waardig slagingspercentage zijn al voor u uitgezocht! Voor zowel Auto, Aanhanger als Motor!

 • Woon je in omgeving Utrecht en wil je hier je rijlessen volgen? Als je in de volgende plaatsen woont ben je bij ons aan het juiste adres: Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen, Vleuten, IJsselstein, Vianen, De Bilt, De Meern, Zeist, Bilthoven, Den Dolder, Huis ter Heide of Bosch en Duin. Mocht jouw woonplaats hier niet tussen staan, neem dan even contact op.

  Reguliere rijopleiding
  In de reguliere rijopleiding van Rijschool Boz volg je 1 of 2 keer in de week een autorijles. Je spreekt met je instructeur af wanneer hij je komt ophalen voor je rijlessen. Het rijexamen wordt in overleg met jou aangevraagd als je alles geleerd hebt.

 • autorijschool bruinsma

  Autorijschool Bruinsma!

  Bruinsma is één van de grotere rijscholen in Utrecht.
  Je kunt kiezen voor versnelde autorijlessen, voor een rijles pakket in eigen tempo of voor het pakket met rijbewijsgarantie! Bij dit pakket kóóp je als het ware je autorijbewijs. Nieuwsgierig hoe veel rijlessen je nodig hebt voordat je je autorijbewijs aan kan vragen bij het gemeentehuis? Weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Haal je je autorijbewijs bij rijschool Bruinsma. Slagingspercentage 51-55%

 • RIJSCHOOL SAFETY – HET VERLEDEN

  Rijschool Safety is in 1993 begonnen als éénmanszaak te Nieuwegein. Er werd les gegeven door Hans, die de rijschool runde naast zijn werkzaamheden als motoragent bij de politie te Utrecht. In eerste instantie was de rijschool alleen gericht op het geven van motorrijles. In 1996, toen de motorrijlessen door een wetswijziging op een laag pitje kwamen te staan, werd een auto aangeschaft en verzorgde Hans tevens de autorijlessen.

  In 2005 was het zo druk geworden, dat Hans ontslag nam bij de politie en de rijschool verhuisde naar het pand van Motoport te Vianen. De zaken gingen voorspoedig en in 2008 kwamen Henk en Dick de rijschool versterken. Tevens werd een 2e vestiging geopend te Houten.

 • Rijschool veronica

  Autorijschool Veronica

  Wij helpen jou snel en effectief je rijbewijs B te halen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je de rijlessen of het pakket kiest die bij je passen. Ook begeleiden onze instructeurs je passend bij de theorie en praktijklessen. Zo leer je het snelst goed autorijden. En snel je rijbewijs halen = goedkoop je rijbewijs halen!
  Slagingspercentage van: 46-50 % en 200 examens per jaar!
  Heb je al ervaring bij een andere rijschool maar ben je vastgelopen in de rijopleiding?

 • Autorijschool Wierenga

  Autorijschool Wierenga geeft al heel wat jaren autorijles in de regio Utrecht. Wij hebben 3 auto's en ons CBR-slagingspercentage ligt ruim boven het gemiddelde.Onze leerlingen worden echt opgeleid om zelfstandig te rijden, alle facetten van het autorijden komen voldoende aan bod. Helaas zijn er teveel rijscholen die alleen maar opleiden voor het examen. slagingspercentage van 71-75% Is Autorijschool Andre Wierenga de autorijschool voor jouw?