vergelijk Autorijscholen per regio in Utrecht

Gratis proefles aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proefrijles aan
via autorijscholen Utrecht. Laat je door 1 - 3
zelfstandige rijscholen inplannen voor een gratis proefles!
 • Autorijschool Fokker

  Prijs per uur €40.00


  autorijschool fokker logo

  Autorijschool Utrecht Fokker

  Autorijschool Fokker is 1 van de bekendste en vakbekwaam ste zelfstandige rijscholen in Utrecht. Naast het slagingspercentage van 70% profiteert u van voordelen zoals een klantenpas, gratis rijles bij aanbrengst vriend /vriendin u kunt zelfs geheel vrijblijvend een proefles afnemen om kennis te maken met autorijschool Fokker! Profiteer vandaag nog van de rijles aanbieding van Autorijschool Fokker de autorijschool in Utrecht voor jouw! Huidig slagingspercentage 70+ %!

 • Autorijschool Frank Sakkers

  Prijs per uur €47.00

  autorijschool frank sakkers

  Autorijschool Frank Sakkers

  Sinds 2007 hebben wij een zeer ervaren rij-instructeur kunnen vinden in de persoon Jaap Kuzee. Jaap is iemand die volledig in ons plaatje past. Samen delen wij dezelfde betrokkenheid, geduldigheid en gedrevenheid. Wij zijn sinds 2011 overgestapt op de rij-opleiding in stappen, omdat deze zeer succesvolle rij-opleiding beter aansluit bij onze doelstellingen. Voor meer informatie over de rij-opleiding in stappen verwijzen wij je naar RIS pagina. slagingspercentage 80+%. Wij zijn sinds 2011 overgestapt op de rij-opleiding in stappen.

 • Autorijschool Marc van der Voorn

  Prijs per uur €50.00


  autorijschool marc van der voorn

  Autorijschool Marc van der Voorn

  De autorijlessen worden gegeven in een Volkswagen Golf 7 met een zeer lage CO2 uitstoot, een prettige en veilige lesauto die rookvrij is en voorzien van airconditioning. De lestijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 8.15 uur en 17.15 uur. In principe worden er op avonden en in het weekend geen lessen gegeven.
  Nieuwe leerlingen die afhankelijk zijn van avonden of het weekend kan ik om die reden helaas niet inschrijven.
  slagingspercentage 70+%