• autorijschool bruinsma

  Autorijschool Bruinsma!

  Bruinsma is één van de grotere rijscholen in Utrecht.
  Je kunt kiezen voor versnelde autorijlessen, voor een rijles pakket in eigen tempo of voor het pakket met rijbewijsgarantie! Bij dit pakket kóóp je als het ware je autorijbewijs. Nieuwsgierig hoe veel rijlessen je nodig hebt voordat je je autorijbewijs aan kan vragen bij het gemeentehuis? Weten wat jouw rijopleiding ongeveer gaat kosten? Haal je je autorijbewijs bij rijschool Bruinsma. Slagingspercentage 51-55%

 • Autorijschool Fokker Utrecht

  Autorijschool Utrecht Fokker

  Autorijschool Fokker is 1 van de bekendste en vakbekwaam ste zelfstandige rijscholen in Utrecht. Naast het slagingspercentage van 70% profiteert u van voordelen zoals een klantenpas, gratis rijles bij aanbrengst vriend /vriendin u kunt zelfs geheel vrijblijvend een proefles afnemen om kennis te maken met autorijschool Fokker! Profiteer vandaag nog van de rijles aanbieding van Autorijschool Fokker de autorijschool in Utrecht voor jouw! Huidig slagingspercentage 70+ %!

 • Autorijschool Galgenwaard Utrecht

  Rijlessen bij rijschool galgenwaard

  Kiezen voor Rijschool Galgenwaard levert je vele voordelen op. Je bent bij ons verzekerd van kwalitatieve rijlessen met zeer deskundige rij-instructeurs, zodat je snel je rijbewijs kunt halen. Voordelen van Galgenwaard Rijschool Utrecht zijn:
  -Je betaalt geen inschrijfgeld
  – Mogelijkheid om in termijnen te betalen
  – Als je kiest voor betaling in termijnen worden er geen bijkomende kosten in rekening gebracht.
  – slagingspercentage 46-50%

 • RIJSCHOOL SAFETY – HET VERLEDEN

  Rijschool Safety is in 1993 begonnen als éénmanszaak te Nieuwegein. Er werd les gegeven door Hans, die de rijschool runde naast zijn werkzaamheden als motoragent bij de politie te Utrecht. In eerste instantie was de rijschool alleen gericht op het geven van motorrijles. In 1996, toen de motorrijlessen door een wetswijziging op een laag pitje kwamen te staan, werd een auto aangeschaft en verzorgde Hans tevens de autorijlessen.

  In 2005 was het zo druk geworden, dat Hans ontslag nam bij de politie en de rijschool verhuisde naar het pand van Motoport te Vianen. De zaken gingen voorspoedig en in 2008 kwamen Henk en Dick de rijschool versterken. Tevens werd een 2e vestiging geopend te Houten.

 • Rijschool veronica

  Autorijschool Veronica

  Wij helpen jou snel en effectief je rijbewijs B te halen. Dat doen we door ervoor te zorgen dat je de rijlessen of het pakket kiest die bij je passen. Ook begeleiden onze instructeurs je passend bij de theorie en praktijklessen. Zo leer je het snelst goed autorijden. En snel je rijbewijs halen = goedkoop je rijbewijs halen!
  Slagingspercentage van: 46-50 % en 200 examens per jaar!
  Heb je al ervaring bij een andere rijschool maar ben je vastgelopen in de rijopleiding?