Rijlessen met ADHD

Wil jij beginnen met het halen van jouw rijbewijs? Dan is Autorijlessen Utrecht hét adres voor jouw om te beginnen aan je rijbewijs. Wij hebben diverse rijscholen aangesloten die gespecialiseerd zijn in faalangst, Autisme en ADHD rijopleidingen Autorijlessen Utrecht heeft diverse rijscholen aangesloten waar kwaliteit op de éérste plaats staat. Autorijlessen Utrecht voert steekproeven uit, bij de rijscholen om de kwaliteit te kunnen controleren en waarborgen. Vergelijk onze rijscholen door een proefles aan te vragen, u ontvangt hierbij 1 – 3 geheel gratis en vrijblijvende proef rijlessen!

Gratis proefles aanvragen!

Kenmerken rijlessen met ADHD

Mensen met ADHD hebben enkele algemene kenmerken waar de rijschool goed op moet letten tijdens het geven van de rijlessen. Deze kenmerken luiden als volgt:
Onoplettendheid, impulsiviteit en hyperactiviteit. Met deze combinatie van activiteiten wordt het algemene leerprogramma niet haalbaar om de stof te verwerken. Bij autorijlessen Utrecht krijg je een op maat gemaakt lesprogramma met haalbare en duidelijke doelen. Deze doelen worden samen met de kandidaat vastgesteld. Autorijlessen Utrecht is jouw autorijschool voor ADHD en Autisme!

 • januari22dinsdag
  Proefles plannen
  Plannen!
  13:30 14:30
 • januari28maandag
  Proefles plannen
  Plannen!
  12:30 13:30
 • januari28maandag
  Proefles plannen
  Plannen!
  14:00 15:00
 • januari29dinsdag
  Proefles plannen
  Plannen!
  12:30 13:30

Gratis proef rijles aanvragen