Rijlessen met autisme

Wil jij beginnen met het halen van jouw rijbewijs? Dan is Autorijlessen Utrecht hét adres voor jou om te beginnen aan je rijbewijs. Autorijlessen Utrecht heeft diverse rijscholen aangesloten waar kwaliteit op de éérste plaats staat. Autorijlessen Utrecht voert steekproeven uit bij de rijscholen om de kwaliteit te kunnen controleren en waarborgen. Vergelijk onze rijscholen door een proefles aan te vragen. Je ontvangt hierbij 1 tot 3 geheel gratis en vrijblijvende proefrijlessen!

Gratis proefles aanvragen!

Kenmerken rijlessen met Autisme

Mensen met Autisme hebben enkele algemene kenmerken waar de rijschool goed op moet letten tijdens het geven van de rijlessen. Deze kenmerken luiden als volgt:

Onoplettendheid, impulsiviteit en hyperactiviteit. Met deze combinatie van activiteiten wordt het algemene leerprogramma niet haalbaar om de stof te verwerken. Bij autorijlessen Utrecht krijg je een op maat gemaakt lesprogramma met haalbare en duidelijke doelen. Deze doelen worden samen met de kandidaat vastgesteld. Autorijlessen Utrecht is ook de juiste autorijschool voor ADHD en Autisme.

 • september28maandag
  Proefrijles plannen
  available
  15:00 16:00
 • september29dinsdag
  Proefrijles plannen
  available
  10:30 11:30
 • september29dinsdag
  Proefrijles plannen
  available
  12:00 13:00
 • september29dinsdag
  Proefrijles plannen
  available
  15:00 16:00

Gratis proef rijles aanvragen

Vraag vandaag nog jouw gratis proef rijlessen aan voor je autorijbewijs!