Motorrijlessen

Motorrijlessen in Utrecht?


Ben jij opzoek naar een betaalbare motorrijschool in Utrecht? Zoek dan niet verder naar jouw motorrijschool, want Autorijlessen Utrecht heeft de beste motorrijscholen voor jou uitgezocht. Hedendaags wordt motorrijden alsmaar populairder en zijn er sinds kort 3 soorten motorrijbewijzen. Dit zijn de motorrijbewijzen die wij hebben:
  • Motorrijbewijs A1 vanaf 18 jaar
  • Motorijbewijs A2 vanaf 20 jaar
  • Motorijbewijs A – Motorscooter rijbewijs ‘automaat’ vanaf 22 jaar en minimaal 2 jaar het A2 rijbewijs hebben.

Motorrijlessen via Autorijlessen Utrecht


Motorrijles volgen doe je natuurlijk via Autorijlessen Utrecht. Naast dat de gewenste materialen zoals handschoenen, helmen, bekleding kosteloos gebruikt kunnen worden, hebben al onze rijscholen een bovengemiddeld slagingspercentage zowel landelijk als regionaal!

Vermogen en regelgeving van de motor


Om te beginnen aan jouw motor rijlessen zijn wel diverse regels en mogelijke beperkingen van toepassing

Vanaf 18 jaar: haal het A1 rijbewijs


Het A1 rijbewijs is het lichte motorrijbewijs. Het maximumvermogen met dit rijbewijs is 11 kW. Deze lichte motorfietsen en motorscooters mag je vanaf 18 jaar besturen. Vanaf 17 jaar mag je al de betreffende motor rijlessen nemen.

Motorrijles Utrecht

Vanaf 20 jaar: Haal het A2 rijbewijs


Categorie A2 is voor motorfietsen met een vermogen van maximaal 35kW. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 20 jaar.

Vanaf 22 jaar: haal het A rijbewijs


Categorie A is voor motorfietsen met een onbeperkt vermogen. De minimumleeftijd voor dit rijbewijs is 22 jaar, maar dan moet je al wel minimaal 2 jaar in het bezit zijn van rijbewijs A2.

Ben je 24 jaar of ouder: haal het rijbewijs A onbeperkt


Wil je direct van start met de rijopleiding A onbeperkt, dan geldt de minimumleeftijd van 24 jaar. Voor het rijbewijs A onbeperkt volg je de rijopleiding voor motorfietsen met een vermogen van meer dan 40kW. Helaas is er tot op heden nog geen geschikte motorscooter voor deze categorie beschikbaar.

Motorrijlessen


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Motorrijles pakketten