Soorten rijopleidingen Utrecht

Soorten rijopleidingen


Wil jij beginnen met het halen van jouw rijbewijs? Dan is Autorijlessen Utrecht hét adres voor jou om te beginnen aan je rijbewijs. Autorijlessen Utrecht heeft diverse rijscholen aangesloten waar kwaliteit op de éérste plaats staat. Autorijlessen Utrecht voert steekproeven uit bij de rijscholen om de kwaliteit te kunnen controleren en waarborgen. Vergelijk onze rijscholen door een proefles aan te vragen. Je ontvangt hierbij 1 tot 3 geheel gratis en vrijblijvende proefrijlessen!

Normale rijopleidingen


Beginnen aan je rijopleiding in Utrecht? Bij een standaard rijles pakket rijd je één keer per week voor twee uur. Onze rijlessen worden op een didactische methode gegeven. Dit wil zeggen dat je de lesstof van het begin tot het eind op een gestructureerde wijze krijgt. Tijdens de intake rijles krijgt de rijinstructeur een goed beeld van hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Met een pakket van 32 rijlessen ben je bijvoorbeeld ongeveer vier maanden bezig. De rijopleiding vindt plaats in Utrecht en omgeving.

Versnelde rijopleiding


Bij een versneld rijlespakket rij je vier tot zes uur per week. Deze rijlessen worden in blokuren van twee gegeven. De rijopleiding vindt plaats in het examengebied van Utrecht. Doordat je een vast patroon creëert met het rijden, krijg je de rijvaardigheden sneller onder de knie. De slagingskans wordt hierdoor vaak ook groter.

Spoed rijopleiding


Bij Autorijlessen Utrecht is het ook mogelijk een spoed rijopleiding te volgen. Met de spoed rijopleiding wordt het rijritme zo constant, dat je al zo goed als geslaagd bent met de goede begeleiding die je krijgt. Jouw rijopleiding wordt gegeven in Utrecht en omgeving. Zorg tevens ook als je een versnelde of spoed rijopleiding doet, dat je je theorie voortijdig op zak hebt.

Auto rijbewijs halen Utrecht


Gratis proef rijles aanvragen

Vraag vandaag nog jouw gratis proef rijlessen aan voor je autorijbewijs!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis proef rijles aanvragen


Plan vandaag nog jouw gratis proef rijles online in via onze agenda of laat je terugbellen voor het inplannen van jouw proef rijles. Bij Autorijlessen Utrecht ontvang je 1 – 3 gratis proef rijlessen 100% vrijblijvend.

Er zijn op dit moment geen datums beschikbaar

jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
2022
2023
2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Gratis proef rijles