Uw rijschool aanmelden?

Uw rijschool aanmelden?


In het bezit van een rijschool en wil je je aanmelden bij Autorijlessen Utrecht? Dat kan! Voldoet jouw rijschool aan de volgende punten dan kan je bij ons een aanmelding doen. Autorijlessen Utrecht is dé franchise rijschool met hét beste verdienmodel voor autorijscholen! Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina voor rijscholen!

Rijbewijs halen in Utrecht

Rijschool voorwaarden:


  • Een bovengemiddeld slagingspercentage
  • Sportieve / representatieve auto / uitstraling
  • Een sportieve / representatieve website
  • Minimaal 20 examens en maximaal 70 examens per jaar!
  • Geldige instructeurspapieren.

Aanmeld- / opzetkosten


Voor de aanmelding bij Autorijlessen Utrecht wordt één keer een opstarttarief gehanteerd van €1000,- exclusief BTW. De eerste 5 proef rijlessen ontvang je kosteloos. Verder zijn deze kosten noodzakelijk om alle koppelingen met de agenda te kunnen realiseren.
De aangesloten rijscholen dienen de Google Calendar te gebruiken. Wij maken een koppeling met jouw agenda waardoor wij direct de beschikbare plekken kunnen zien en kunnen opvullen!

Rijschool aanmelden


Heb jij kandidaten nodig? Meld je dan vandaag nog aan voor het ontvangen van leads en ontvang de eerst 4 leads binnen de aanmeldkosten! Meer informatie over de aanmeldkosten en leadkosten? Lead en aanmeldkosten voor de rijschool

Aanmeld en jaarlijkse kosten


Leadkosten