Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Wil jij beginnen met het halen van jouw rijbewijs? Dan is Autorijlessen Utrecht hét adres voor jou om te beginnen aan je rijbewijs. Autorijlessen Utrecht heeft diverse rijscholen aangesloten waar kwaliteit op de éérste plaats staat. Autorijlessen Utrecht voert steekproeven uit bij de rijscholen om de kwaliteit te kunnen controleren en waarborgen. Vergelijk onze rijscholen door een proefles aan te vragen. Je ontvangt hierbij 1 tot 3 geheel gratis en vrijblijvende proefrijlessen!

Gratis proefles aanvragen!

Rijlessen vanaf 16,5 jaar in Utrecht?

Beginnen met begeleid rijlessen kan sinds kort al met een leeftijd van 16,5 jaar. In het bezit van je theorie hoef je dan nog niet te zijn, maar je moet wel genoeg kennis hebben om veilig & verantwoord deel te nemen aan het verkeer. Met deze motivatie ben jij aan het juiste adres bij Autorijlessen Utrecht. Indien je voor je 18de verjaardag je rijbewijs op zak heb, krijg je een begeleid rijden pas. Dit is simpel gezegd een pas waarin de inzittende naast jou vermeld staat als jouw begeleider. Wil jij meer informatie over begeleid rijden rijbewijs?

Klik hier voor meer informatie over 2toDrive of op de 2toDrive website

Hoelang duurt een rijles?

Al onze rijlessen duren 1 uur en de rijlessen vinden plaats in Utrecht en omstreken. Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt!

 • november30maandag
  Proefrijles plannen
  available
  10:30 11:30
 • december01dinsdag
  Proefrijles plannen
  available
  10:30 11:30
 • december01dinsdag
  Proefrijles plannen
  available
  12:00 13:00
 • december01dinsdag
  Proefrijles plannen
  available
  13:40 14:40

Gratis proef rijles aanvragen

Vraag vandaag nog jouw gratis proef rijlessen aan voor je autorijbewijs!